Speciaal stucwerk

Op zoek naar iets speciaals voor de muren van jouw woning? Een wand met een decoratieve stucco geeft jouw ruimte een luxe uitstraling.

Van een stoere betonlook tot decoratieve Italiaanse stuc. De stucadoors van Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf zijn gecertificeerd in het aanbrengen van diverse soorten speciaalstuc in bad-, woon- en slaapkamers. Naast woningen brengen wij deze decoratieve stuc ook aan in winkels en restaurants.

Italiaanse stucco | Muro Naturale

Betonstuc

Betonstuc is superhot! Je ziet het in winkels, restaurants maar ook steeds meer thuis. Betonlook stucwerk is slijtvast, watervast, naadloos en hygienisch. Om deze redenen is het super populair voor gebruik in badkamers, keukens en als vloer.

Beton Ciré is de meest bekende betonlook wandafwerking. Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf werkt ook met andere varianten; Pandomo, Beal Mortex en Base Beton. 

Italiaans stucwerk

Luxe en stijlvolle wanden, zoals je van Italianen kan verwachten. Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf werkt met de producten van Giorgio Graesan & Friends. Dit merk staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen. Istinto is zo'n product op marmerbasis waarmee je zowel strakke designs als een echte marmerlook realiseert. Een andere favoriet van ons en onze klanten is Spatuhla Stuhhi. 

Decoratief stucwerk

Prints en verschillende kleuren toveren jouw muur om tot een heus kunstwerk. Door het gebruik van stencils van onder andere Nova Collor zijn er verschillende soorten stijlen te realiseren. Wil je jouw woning of winkel een mediterraans, oosters of modern tintje geven? Met de decoratieve stucwerken is van alles mogelijk!

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op. Bel ons op 071 - 200 1051 of bezoek de contact- of offertepagina.