Spachtelputz

Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf stuct diverse soorten stootvast sierpleisterwerk, waaronder spachtelputz.

Wij brengen spachtelputz in de gewenste kleur en korreldikte aan op jouw muur of plafond. Een groot voordeel van spachtelputz in vergelijking met andere sierpleisters is de stevigheid. Onze stucadoors gebruiken alleen de beste spachtelputz op de markt. Hierdoor kan deze wandafwerking zeker tegen een stootje.

Spachtelputz op kleur

Spachtelputz is in iedere kleur leverbaar. Combinaties zijn hierin ook mogelijk. Na het aanbrengen van spachtelputz is schilderen niet meer nodig. Je bespaart hierdoor geld en tijd.

Wil je in de toekomst een andere kleur? Overschilderen van spachtelputz kan de structuur van het sierpleisterwerk aantasten. Als je graag van kleur wisselt is glad pleisterwerk meer iets voor jou.

Wat moet je weten over spachtelputz

Wat kost spachtelputz

Spachtelputz brengen wij vanaf € 16 per vierkante meter aan. Voor spachtelputz op kleur rekenen wij een kleine kleurtoeslag.

Spachtelputz schilderen?

Spachtelputz brengen wij direct op kleur aan. Jij hoeft jouw wanden en plafonds niet meer te sausen. Dit is makkelijk, snel en maakt spachtelputz goedkoper dan gladpleisterwerk.

Door de structuur van spachtelputz is het lastiger om jouw muur of plafond een andere kleur te schilderen. Als je toch wilt schilderen houd er dan rekening mee dat je meer verf nodig hebt dan bij een gladde wand. Door het schilderen kan ook de structuur van de wand veranderen. Vraag om die reden altijd advies bij de bouwmarkt welke verf en verfroller je het best kan gebruiken.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op. Bel ons op 071 - 200 1051 of bezoek de contact- of offertepagina.