Van Amsterdam Stucadoors

Een familiebedrijf met 60 jaar werkervaring bij renovatie, verbouwing en nieuwbouwprojecten.

Bij Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf ben je aan het juiste adres voor vakkundige stucadoors. Onze stucadoors stucen en spachtelputzen jouw wanden, plafonds en gevelwerken. Ook het behangklaar opleveren van jouw nieuwbouwwoning of een wand voorzien van speciaal stucwerk is een optie.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Je ziet onze stucadoors het meest in de regio's Bollenstreek, Kaag & Braassem, Nieuwkoop en de driehoek tussen Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Het gereedschap van een stucmeester

Wat kost het stucwerk?

Een vraag waar niet direct een antwoord op is. De prijs is afhankelijk van de soort wandafwerking die je kiest. Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf brengt van spackspuiten tot Italiaans stucwerk aan op wanden, plafonds, gevels en vloeren. Door deze diversiteit kunnen wij voor ieder budget een bijpassende wandafwerking leveren. 

Ervaren stucadoors, met 60 jaar ervaring

Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf is een vader-op-zoon bedrijf met ruim 60 jaar ervaring in de utiliteitsbouw, verbouw en nieuwbouw. Tegen een scherpe prijs verzorgen wij jouw stucadoors- en restauratiewerk en behandelen wij schadegevallen voor verzekeraars.

Betrouwbare partner

Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf heeft door de jaren heen een groot klantenbestand opgebouwd. Wij werken voor vele aannemers en stylisten in de regio. Ook als onze particuliere klanten verhuizen ontvangen wij een telefoontje.