Ons stucadoorswerk

Foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Plus, is kijken ook gewoon niet veel leuker dan lezen? Van glad stucwerk tot speciaal stucwerk: je bewondert het allemaal hier.

Italiaanse stucco woonkamer Oude Wetering

We waarschuwen je, de foto's van deze Italiaanse stucco (Spatula Stuhhi) zijn aanstekelijk mooi. Bekijk het project en loop het risico dat onze stucadoors binnenkort ook in jouw woonkamer staan.

Sausklaar gestucte wanden en plafonds Roelofarendsveen

Zie hier het resultaat van twee vakmanschappen die samenkomen. Superstrak gestucte wanden en een trap als blikvanger!

Brander Stucco toilet Roelofarendsveen

Brander Stucco is een voordelige decoratieve pleister. Zonder al te veel geld uit te geven tover je jouw toilet om tot een die je ziet in hotels en restaurants.

Betonlook badkamer Rijpwetering

De combinatie van betonstuc en gladpleisterwerk geven deze badkamer een modern uiterlijk. Helemaal in de stijl van nu! Het gebruik van verschillende materialen en kleuren geven de badkamer een warme en rustieke uitstraling. Ontdek hier meer over de mogelijkheden van Beton Ciré in badkamers.

Sausklaar nieuwbouwwoning Roelofarendsveen

Deze woning staat in de nieuwe wijk De Oevers in Roelofarendsveen. Wij hebben de woning van boven tot onder voorzien van superstrak glad pleisterwerk. De bewoners zijn zelf aan de slag gegaan met het schilderwerk. Het resultaat van deze samenwerking is een prachtige en sfeervolle nieuwbouwwoning.

Appartement De Oevers Roelofarendsveen

Een project waar wij vele verschillende soorten stucwerk hebben aangebracht. Van gladpleisterwerk tot luxe Italiaanse stucco. Spiek hier hoe het geworden is of doe inspiratie op voor bij jou thuis.

Gevelwerk Oude Wetering

De bewoners van deze vrijstaande woning aan het water wensden een nieuwe uitstraling voor hun huis. Je kan hier de transformatie bewonderen.