Beton Ciré

Wil je een stoere betonlook creëren in jouw badkamer of woonkamer? Bij ons kun je terecht voor deze industriële stuc op wanden en vloeren. Geen project is ons te gek.

Beton Ciré brengen wij veel aan in badkamers en keukens en op vloeren. Door de slijtvaste, watervaste en hygiënische eigenschappen kan je met deze speciaalstuc een robuuste look realiseren. Door het aanbrengen van een extra beschermende laklaag is jouw Beton Ciré keukenblad bestand tegen een stootje en ook water- en vuilwerend.

Betonlook vloer en keukenblad

Beton Ciré varianten

Wat Spa Blauw is voor mineraalwater, is Beton Ciré voor de betonlook wandafwerking. Naast Beton Ciré zijn er ook nog vele andere soorten betonstuc. Van Amsterdam Stucadoor brengt naast Beton Ciré ook merken aan als Pandomo, Beal Mortex en Base Beton. Ieder soort heeft zijn eigen structuur en specificaties. Afhankelijk van jouw smaak en wens selecteren wij het beste product. 

Beton Ciré badkamer

Jouw badkamer geef je een warme maar industriële look met Beton Ciré. Het waterdichte kenmerk maakt het zelfs mogelijk om de wanden in de douche te voorzien van een betonlook. Een groot voordeel van Beton Ciré is dat het naadloos is. Anders gezegd, geen voegen die verkleuren en heel fijn tijdens het schoonmaken. 

Beton Ciré vloer

Beton Ciré is op basis van cement en hierdoor berensterk. Het geeft jouw ruimte een stoere moderne look en kan ook prima samen met vloerverwarming. Beton Ciré heeft ook andere handige eigenschappen. Een speciale coating maakt de vloer watervast, is naadloos, makkelijk in onderhoud en in vele kleuren leverbaar.

Betonlook woonkamer

Op zoek naar die echte, industriële look voor jouw woonkamer? Met Sightbeton toveren wij een muur om tot een wand met gestort beton effect. Zo creëer je in jouw woning de stijl van een oude fabriekshal of opslagloods. Supertof! Deze betonlook wand kan natuurlijk ook in je slaapkamer, badkamer of kantoor.

Wat je moet weten over Beton Ciré

Wat kost Beton Ciré?

Wij rekenen vanaf € 80,- m2. Het uiteindelijke bedrag voor Beton Ciré is afhankelijk van de hoeveelheid meters, hoekjes en nissen. Om die reden maken wij altijd een offerte op maat.

Hoe maak ik Beton Ciré schoon?

Jouw Beton Ciré wand of vloer kan je schoonmaken met reguliere schoonmaakmiddelen die geen chemische bestanddelen of schuurmiddelen bevatten. Bijvoorbeeld: groene zeep en allesreiniger. 

Het gebruik van schoonmaakproducten op basis van chloor en bleek raden wij af. Deze kunnen de beschermende coating aantasten. Anti-kalk middelen maximaal eens in de drie maanden enkel op kranen of de douchewand aanbrengen en direct afspoelen met veel water.

Hoe onderhoud ik Beton Ciré?

Om jarenlang te genieten adviseren wij om onderstaande adviezen op te volgen. 

Wanden en vloeren afgewerkt met een was

Wij raden aan om de Beton Ciré eens in de twee maanden te behandelen met de speciale Beton Ciré was. De oppervlakte kan je door deze behandelingen dweilen maar is niet 100% waterdicht of bestand tegen oliën en vetten. 

Wanden en vloeren afgewerkt met een PU coating

Voor vloeren adviseren wij om iedere 3 à 4 jaar een nieuwe coating aan te brengen. De coating beschermt de vloer tegen warme en koude vloeistoffen en vetten. Verwijder vloeibare stoffen echter wel tijdig. Als ze te lang op de oppervlakte liggen is er een kans dat ze toch door de afwerklaag heen een vlekje veroorzaken. 

De coating op wanden slijt minder snel*. Een nieuwe coating is hierdoor raadzaam na 6 à 7 jaar.

*afhankelijk van de schoonmaakfrequentie.

Ik heb mijn Beton Ciré beschadigd, wat nu?

Het kan gebeuren dat je toch deze keiharde vloer beschadigd. Laat deze beschadiging direct herstellen. De kras of buts kan de beschermende coating zo erg beschadigen dat de vloer niet meer bestand is tegen vuil en vocht. Het gevaar is vlekken en vochtschade. Het herstellen van de beschadiging kan kleurverschil opleveren.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op. Bel ons op 071 - 200 1051 of bezoek de contact- of offertepagina.