Specialist in stuken, spachtelputz en gevelwerken

Voor al uw stucadoorswerk in Kaag & Braassem

Specialist in stuken, spachtelputz en gevelwerken

U bent bij Stucadoorsbedrijf van Amsterdam aan het goede adres voor het stuken en spachtelputzen van wanden, plafonds en gevelwerken. Ook het behangklaar opleveren van uw nieuwbouwwoning is een optie. Wij zijn werkzaam in de regio’s Bollenstreek, Kaag & Braassem, Nieuwkoop, de driehoek tussen Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Lees meer over onze specialiteiten:

Stuken

Zowel bij renovatie, verbouwing of nieuwbouw maken wij muren en plafonds sausklaar. Wij prepareren de stuclaag dusdanig dat hij daarna direct met verf gesaust of gespoten kan worden. Welke ondergrond het ook betreft, wij behandelen deze altijd met de beste hechtingslijmen die beschikbaar zijn op de markt. Wanneer er in uw woning scheurvorming voor komt, plaatsen wij hierop een passend gaaswerk om verdere schade zoveel mogelijk tegen te gaan. Bel ons dus gerust wanneer u op zoek bent naar superglad stucwerk!

Spachtelputz

Wij zijn voor de uitvoering van diverse soorten stootvast sierpleisterwerk in alle type woningen inzetbaar. Wij brengen spachtelputz in de gewenste kleur en dikte aan op uw muur of plafond. Granol gebruiken wij uitsluitend op aanvraag en hetzelfde geldt voor de ouderwetse boerenstuctechniek. Hierbij creëren we een grove structuur in een dikke stuclaag met behulp van bijvoorbeeld een spaan of veger.

Gevelwerken

Heeft u een ouder huis of bent u bezig met een verbouwing? Wij ondersteunen u graag bij het herstellen en bepleisteren van de buitenmuren met een cementgebonden stuclaag. Maar ook uw bloembak, vijver of schutting brengen wij terug in goede staat. De materialen en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Neem daarom voor de mogelijkheden contact met ons op.

Spack

Spackspuitwerk is een methode die wij veel toepassen bij de afwerking van muren en plafonds.

Met behulp van een spuitmachine brengen we twee lagen aan. De eerste laag is de meslaag, hiermee wordt de ondergrond egaal gemaakt. De afkorrellaag dient als afwerking en bepaald de gewenste structuur van de muur of het plafond. Omdat het spuitwerk volledig machinaal is, kunnen wij snel en efficiënt te werk te gaan. Spackspuiten is dan ook de voordeligste vorm van stucwerk en is te verkrijgen in elke gewenst kleur. Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail.

Pandomo/ Beton Ciré

Op zoek naar iets speciaals voor de muren van uw woning? Pandomo is een cementgebonden stuc met een bijzonder effect. Wanneer wij de gewenste kleur hebben aangebracht wordt de wand geschuurd en gesponst. Dit zorgt voor een mooie levendige betonlook met verschillende kleurschakeringen. Als laatst brengen wij een speciale wax aan op de muur, waardoor deze glanst en waterdicht wordt. Pandomo of Beton Ciré-stuc is niet alleen mooi en waterbestendig, maar ook erg sterk. Hierdoor is de stuc uitermate geschikt voor keukenbladen, de achterwanden van keukens en in badkamers. Neem voor meer informatie contact met ons op via 071 - 200 1051.