Gevelwerken

Transformeer jouw woning of kantoor met gestucte buitenmuren als gevelafwerking.

Gestucte buitenmuren zijn helemaal van nu. Stijlvol en een lust voor het oog. Naast buitenmuren is deze stucvorm ook uiterst geschikt voor bloembakken, vijvers en schuttingen. Van Amsterdam Stucadoorsbedrijf helpt je graag met product- en stijladvies voor nieuwe projecten of herstelwerkzaamheden. Je verbaast je over de mogelijkheden.

Materialen gevelstuc

Net als voor binnen zijn er voor stucen van een buitengevel tal van opties. Kies je voor het stucen van een bies rondom je huis? Of wil je de complete gevel voorzien van een stuclaag? En met welk materiaal of kleur? De materialen die wij veelal aanbrengen op buitengevels zijn: 

  • Spachtelputz
  • Betonlook producten
  • Cementgebonden materialen

Vergunning nodig?

Een gestucte buitenmuur geeft jouw woning een compleet nieuwe uitstraling en kan jouw buitengevel flink opknappen. Er is een kans dat je voor het stucen van jouw gevel een vergunning aan moet vragen bij de gemeente. Wij adviseren daarom altijd om vooraf contact op te nemen met jouw gemeente.

Breng je de gevel terug naar de oorspronkelijke staat of zijn het herstelwerkzaamheden? In dit geval is een vergunning vaak niet nodig.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op. Bel ons op 071 - 200 1051 of bezoek de contact- of offertepagina.