Betonlook badkamer Rijpwetering

Is het geen plaatje geworden? De betonlook badkamer in Rijpwetering is helemaal van nu. Onze stucadoors verwerkte in de badkamer de populare betonlook variant Beton Ciré, in combinatie met de strakke sausklare wanden. Het eindresultaat een moderne badkamer.

Beton Ciré Badmeubel

Het blad van het badmeubel is afgewerkt met Beton Ciré. In dezelfde kleur als de achterwand van het meubel, waardoor het een mooi geheel wordt. Beton Ciré is super sterk, slijtvast en in combinatie met een tweecomponentenlak ook waterdicht. Ideaal voor ruimtes zoals badkamers en keukens. 

Gestucte badkamer

Is het je al opgevallen dat er in deze badkamer alleen maar tegels zijn op de vloer en douche? Vaak zie je dat een badkamer grotendeels bestaat uit tegels, maar dit is helemaal niet nodig. Als je de badkamer goed kan ventileren is stucwerk ook zeker mogelijk!

Betonlook toilet

Op de achterwand van het toilet is dezelfde Beton Ciré aangebracht als het badmeubel. Dit maakt de badkamer helemaal af en in harmonie. Voor de hygiëne is ook op de achterwand een tweecomponentenlak aangebracht. Zo is de Beton Ciré goed schoon te maken.