Appartement De Oevers Roelofarendsveen

In dit nieuwbouwappartement zijn onze stucadoors gevraagd voor verschillende technieken stucwerk. Wij hebben hier een mix van spachtelputz, gladpleisterwerk, Italiaanse stucco, metallic stuc en betonstuc aangebracht op wanden en plafonds. Naast de verschillende soorten stuc hebben wij ook op het plafond stucplinten bevestigd. Maakt dat het plafond met spotjes niet helemaal af?

Woonkamer met marmerlook

Op de lange zijde achter de bank en keuken is door de bewoners gekozen voor Istinto. Dit 'vloeibaar' en natuurlijk marmerproduct maakt het mogelijk om de mooiste tekeningen op de wand te realiseren. Onze klant heeft gekozen voor een marmerprint in een beige tint. In de keuken is de decoratieve stuclaag voorzien van een speciale coating waardoor spetteren en reinigen geen enkel probleem zijn.

Sfeervolle slaapkamer

Ook de slaapkamer is voorzien van Istinto, maar hier in de vorm van 'Pietra Zen'. De horizontale strepen doet de slaapkamer groter ogen en het reliëf op de muur geeft de ruimte net iets extra's. Een leuk detail aan deze wand is de kleur. De kleur is ieder moment van de dag anders afhankelijk van de lichtinval.

Gestuct tv-meubel

Een strak en kabelvrij tv-meubel voorzien van twee verschillende soorten speciaalstuc. Het bovenste gedeelte is de Italiaanse stucco Spatula. Spatula is een licht glimmende en super gladde stuclaag die een luxe effect geeft. De onderkant van het tv-meubel met lades is voorzien van een betonlook met Beal Mortex. Dit materiaal is supersterk en kan zeker tegen een stootje.

Stucplint

Zelfs aan de puntjes op de i is in dit appartement gedacht. Naast de verschillende soorten stucwerk is ook het plafond voorzien van een sierplint. Hier is gekozen voor de populaire moderne sierplint. Wij leveren ook sierlijke plafondlijsten voor een historisch effect. Net wat jouw smaak is.